maanantai 6. kesäkuuta 2016

Soccer Aid

Kerta sitä nyt Englannissa ollaan, niin pitihän se käydä kokemassa kunnon jalkapallo-ottelukin! Soccer Aid on joka toinen vuosi pidetty englantilainen hyväntekeväisyysottelu, jossa kerätään rahaa Unicefille. Vastakkain ovat julkkiksia ja jalkapallolegendoja Englannista sekä muualta maailmasta. Ottelu järjestetään vieläpä Manchesterissä, eli vain sen puolentoista tunnin junamatkan päässä täältä Blackpoolista.



Lähdin siis jo heti aamusta kohti Manchesteriä, että ehdin vähän kiertelemään kaupunkiakin ja olisi aikaa selvittää kuinka eksyä oikeaan paikkaan. Melko helppoahan se oli. Ratikalla Victoria-asemalta Piccadillyyn ja vaihto Old Traffordiin. Ja sitten vain seurata massan mukana stadionille :D





Manchester Unitedin kotikentällä pelattiin

Tämä oli ensimmäinen kerta minulle ikinä kun olin katsomassa jalkapalloa livenä, sillä en nyt ole mikään lajin suurin kannattaja. Syy siihen miksi halusin tätä lähteä katsomaan löytyy suoraan pelaajalistasta. Englannin joukkueesta Olly Murs ja Louis Tomlinson sekä muun maailman joukkueesta Nicky Byrne ja Niall Horan. Muita julkkiksia kentältä löytyi muun muassa itse Robbie Williams.

Näkymä kentälle

Team England

Team Rest of the World

Niall Horan

Englannin joukkue lämmittelemässä

Englanti puna-valkoisissa, Rest of the World sini-valkoisissa

Peli alkaa

Toista puoliaikaa

Englanti lopulta voitti 3-2

Nicky Byrne 

Englannin voittojuhlat



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti